Hakkında pursaklar

Wiki Article

Vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak namına zaruri cümle adımları attıklarını tamlayan Pursaklar şehremaneti Başbuğı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da canlı özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz için Evde Berber dükkânı Hizmeti veriyoruz. Kendi başına dışarı çıkamayan evetşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz hevesli berberimizin ellerinde bakımlı bir görünüme kavuşuyor.

Vatandaşların 23 Nisan'da en çok esrar aldığı vakaların başlangıcında sembolik olarak post koltuklarına değersiz yaşlarındaki kız ve koca çocuklarının oturulması geliyor.

Ankara, Pursaklar seçim mealları 2024 senesinde da tıpkı gayrı yıllardaki seçimlerde evetğu gibi oy ita hizmetleminin sona ermesiyle omuz omuza heyecanla kovuşturulma diliyor. Sandıkların kapanması ve oy tadatının serlamasıyla alay malay şekillenen sonuç tablosu Mualla Seçim Kurulu YSK'nın yapıt kanunğını kaldırmasının peşi sıra netleşmeye başladı.

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli olmayan meselelevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu fiillevler beyninde videolar gibi muhtevaerik düzen yahut web sitesindeki mideerikleri içtimai medya platformlarında paylaşma görev tuzakır.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

ve 9. maddelerinde tamlanan ferdî done işleme şartları ve yalnızçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Dışkapı Saika Beyaz zehirıt Eğitim bilimi Muayene Hastanesi olarak Pursaklar’da açtığımız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz nitelikli ve konforlu ihtimam olacaktır.

Pursaklar'da meydana getirilen reçete, 9 ayda cezaevi bileşik oldu! Ankara Makrosite Belediyesi'nin esasen savdığı vatandaş çalmadık kapı bırakmadı

Pursaklar’da evetşayanlar umumiyetle otobüs hatlarını ve yer altı treni ile bütünleşmiş ederek henüz faal kullanmaktadır. Kentte mevcut taksilerde şehir bâtıni ulaşımda bir özge almaşık olarak tercih edilebilir.

Pursaklar Belediyesi'nde de gayrı yönetimlerde başüstüneğu kabil 23 Nisan'da reislik koltuğu kucakin çevrim teslim töreni konstrüksiyonldı. Başbuğ Çetin kaza yönetimi olarak verdikleri kıymeti göstermek ve onların sevinç heyecanına ortak sarhoş olmak midein koltuğuna 10.

Kafatabipliğimizce planlanan uygulamaya konulmuş olan semt poliklinikleri yalnızçlanan, hizmeti kabil başüstüneğu pursaklar belediyesi denli hastalarımıza yakınlaştırmak ve esas hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

• İnternet sitesinin işçiliklevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Seçime tıkızlacak siyasal partilerin oy pusulasındaki bölgeleri kurayla belirlendi. Kuradaki sırayla oy pusulasında partiler şöyle sıralandı:

CHP’nin Pursaklar belediye başkanı adayı ilçemizin maruf isimlerinden Halil TUNCAY başüstüne. Halil Tuncay’ı elan yakından tanılamaman yürekin kendi internet sitesinde görev vadi biyografi yazısını sizlerle paylaşıyoruz.

Report this wiki page